• Kattepleje er vigtig

  Når man har en kat eller skal have en kat i fremtiden, så er det meget vigtigt man tager i betragtning den pleje en kat kræver, man kan sagtens have en kat uden at pleje den, men så trives de som regel heller ikke så godt og pels samt helbred af katten bliver ikke godt!

  Der finde så mange redskaber til at pleje sin kat, men kan nærmest købe sig fattig i den, det er derfor vi har valgt at lave denne artikel for at fortælle om den nødvendige kattepleje som man bør lave, også kan man selv vælge om man vil gå videre med andre slags pleje produkter, her i artiklen skriver vi kun om dem som er basale og alle bør benytte sig af!

  Kattepleje

  De 3 nødvendige kattepleje rutiner:

  En kat har meget pels (de fleste katte i hvert fald) og det kræver pleje af denne pels hvis den skal forblive flot og sund, for i en stor pels kan gemme sig mange dyr og bakterier, derfor er det vigtigt at du som katteejer sørger for at pelsen forbliver flot og trimmet med mellemrum, denne form for kattepleje er ikke noget som tager lang tid, anskaffer man sig en god børste fra det lokale sted hvor an kan købe kæledyrs artikler, så er det måske 15 minutter en gang om ugen man lige skal afsætte til dette, eller blot efter behov, for det er nemt at se når katten trænger til en omgang pels pleje.

  Som med os mennesker så skal katte også have en eller anden form for tandpleje, her er det oplagt at benytte det pulver man kan købe som blot skal tilsættes kattens foder, så klarer pulveret resten og sørger for at fjerne plak og urenheder i munden på katten, dette bør man have som standard til katten i skabet. Nemt og simpelt og koster heller ikke det store.

  Sidste ting som man bør have klar derhjemme er en ormekur til kat, katte får nemt orm, sådan er det bare fordi de løber rundt i naturen alene uden opsyn, her spiser de døde dyr og får med mellemrum orm i systemet fra disse, så hav altid en ormekur til kat klar derhjemme i tilfælde af uheldet skulle være ude.

  Kattepleje er ikke træls

  Se på kattepleje som kvalitetstid med katten, nus om denne, forkæl katten og den vil trives, det er disse hyggelige stunder som gør det er dejligt at have kat, ellers bliver katten bare en døråbnings rutine som ingen syntes er speciel sjov, så husk at ved at forkæle andre (din kat) så får du 10 fold igen i kærlighed.


  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique